Fra området 'Kontoindstillinger' kan du under første fane ‘Brugere og licenser' administrere dine brugere. I artiklen her kan du se, hvordan du:

1. Omdøber en bruger
  2. Skifter brugerrettigheder, hvis du eksempelvis vil gøre en bruger til administrator.

Læs videre herunder for se, hvordan du gør de forskellige ting:

Omdøb bruger

Ønsker du at omdøbe en bruger, kan du gøre det ved at:

1. Finde den bruger, du ønsker at omdøbe, under ‘Brugere og licenser’
  2. Til højre for navnet på brugeren klikker du på 'Handlinger'
  3. I rullemenuen, der dukker op, klikker du på ‘Omdøb’
  4. Indtast nu det nye navn på brugeren
  5. klik på ‘Gem’

Her skal du være opmærksom på, at det kun er navnet, der ændres. Det vil være samme mail, der er tilknyttet. Hvis en ny mail skal tilknyttes, skal du tilføje en ny bruger.

Skift brugerrettigheder

Som administrator kan du også ændre på brugernes rettigheder. Skal en bruger gøres til administrator eller omvendt, gør du det ved at:

1. Finde den bruger, du ønsker at ændre rettighederne for, under ‘Brugere og licenser
  2. Til højre for navnet på brugeren klikker du på 'Handlinger' for at åbne rullemenuen
  3. Her klikker du enten på ‘Gør til administrator’ eller ‘Fjern som administrator’ afhængigt af, hvad du ønsker