Når du har færdiggjort din målgruppesøgning og har valgt 'Vis resultat', kan du ekserportere din målgruppe ved at:

1. Trykke på ‘Eksporter’ i øverste højre hjørne
  2. Vil du eksportere din målgruppe som et Excel-udtræk, kan du vælge mellem flere forskellige typer af udtræk. Vælg den type, som passer til dine behov
  3. Hvis du har en integration mellem din Lasso-løsning og dit CRM- eller dialer-system, kan du også eksportere søgningen direkte dertil. Når du har eksporteret firmaerne til dit CRM- eller dialer-system, står Lasso derefter for at holde dine data om disse firmaer opdateret i realtid

Har du ikke en integration mellem din Lasso-løsning og dit CRM- eller dialer-system, kan du tage fat i din kontaktperson hos Lasso X eller skrive på contact@lassox.com for at høre mere om mulighederne for at få denne integration.

Vi integrerer til de mest gængse CRM- og dialer-systemer. Se her hvilke.