Hvis du har fundet en relevant virksomhed, ønsker du måske at arbejde videre med det i Excel, i dit CRM- eller dialer-system. Læs her, hvordan du eksporterer firmaet.

Eksporter til Excel

Du eksporterer en virksomhed, du har søgt frem, ved at:

1. Klikke på 'Eksporter' i øverste højre hjørne
  2. Her kommer en menu frem, hvor du kan vælge 'Exceludtræk'
  3. Du skal nu vælge mellem en række udtræk. Vælg det udtræk, som passer dine behov bedst
  4. Nu dukker et vindue op, hvor du først skal navngive udtrækket
  5. Derefter skal du indtaste 'E-mail på modtageren', der skal modtage udtrækket
  6. Til slut skal du trykke 'Gem'

7. Når udtrækket er klar, vil du kunne downloade det enten via globussen øverst i højre hjørne på siden eller via e-mailen, du har modtaget

Eksporter til CRM- eller dialer system

Har du en integration til et CRM- eller dialer-system, kan du også eksportere virksomheden direkte dertil.

1. Klik på 'Eksporter' i øverste højre hjørne
  2. Vælg dine eksportindstillinger i menuen, der åbner. Disse afhænger af systemet, der eksporteres til
  3. Tryk 'Eksporter'
  4. Herefter vil du se en besked i bunden, der angiver, om overførslen blev gennemført

Virksomheden vil nu være overført til dit system. Benytter du overvågning, vil virksomheden automatisk blive opdateret fra nu af.