Ejerdiagrammet giver dig et visuelt overblik over ejerstrukturen og - forholdene omkring et firma – bl.a. ved at vise hvilke personer eller firmaer, der har en del af ejerskabet i det valgte firma. Overblikket giver dig muligheden for flere forskellige visninger, og du har mulighed for at udskrive overblikket og gemme det digitalt.

Du finder ejerdiagrammet ved at:

1. Søge det ønskede firma frem i søgebaren øverst på skærmen
  2. Klikke på fanen 'Ejerdiagram' i menuen øverst på skærmen.

Med vores historiske ejerdiagram kan du nemt rejse tilbage i tiden for at forstå ejerskabsforholdene i virksomheder.
Vælg blot en dato og se ejerstrukturen som den præcis var på det ønskede tidspunkt.

Her vil der stå 'historiske oplysninger pr. *den valgte dato*' så du altid ved, at du kigger på historisk data.

Læs videre: Se og tilpas de informationer der vises i ejerdiagrammet

Hvis du abonnerer på det redigerbare ejerdiagram, får du desuden mulighed for at redigere i ejerdiagrammet; dvs. at ændre, tilføje og fjerne data, skifte farver og meget mere. Ønsker du adgang til det redigerbare ejerdiagram, skal du tage fat i jeres kontaktperson hos os eller skrive til contact@lassox.com.

Læs mere: Hvordan redigerer jeg ejerdiagrammer?