Afhængigt af hvilket system du har, varierer det hvilke oplysninger, der skal bruges for at forbinde de to systemer. Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på contact@lassox.com.

OBS! Det er kun brugere, som er administrator af kontoen, der kan sætte integrationen op.

Integrationen sætter du op ved at:

1. Trykke på de tre prikker øverst i højre hjørne
  2. Vælg 'Kontoindstillinger'.
  3. Under 'Kontoindstillinger' går du til fanen 'Integrationer'
  4. Vælg 'Tilføj integration'

5. Her opretter du forbindelsen til dit system ved at følge vejledningen i pop up-vinduet
  6. Når de to platforme er forbundet, skal du lave en såkaldt 'mapping' af hvilken data fra Lasso, du vil have til at ende i de forskellige felter i dit CRM-system. Feltet til venstre er data fra Lasso, og feltet til højre er felter fra dit system.
  7. Det er vigtigt, at du 'mapper' 'CVR', da det er dette nr., vi styrer vores data igennem
  8. Når CVR-nr. er mappet, fortsætter du med at mappe resten af de felter, du ønsker data sendt over til fra Lasso. For hvert felt skal det besluttes, om denne data skal opdateres, når der sker en ændring på virksomheden
  9. Når du er færdig med dette, trykker du på 'Gem'

Det er en god ide at tjekke, om integrationen er rigtigt sat op ved at eksportere en enkelt virksomhed. Oplever du nogle udfordringer undervejs, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på contact@lassox.com eller 71 74 78 12.