Genveje til artiklen:

Opret ny bruger

OBS! Du skal være administrator i Lasso for at udføre nedenstående.

Fra 'Kontoindstillinger', skal du vælge fanen 'Brugere og licenser' øverst på siden. Herfra kan du tilføje en bruger ved at:

1. Klikke på den røde knap 'Tilføj bruger' yderst til højre på siden
  2. Nu kommer der en boks frem, hvor du skal udfylde navn og e-mail på den nye bruger
  3. Bestem om du eller brugeren skal vælge en adgangskode:
    1. Sæt kryds i 'Invitér via e-mail', hvis brugeren selv skal vælge en adgangskode. Brugeren vil modtage en mail med instruktioner til at komme i gang.
    2. Fjern krydset i 'Invitér via e-mail', hvis du selv vil vælge en adgangskode. Du skal selv sørge for at sende oplysningerne til brugeren.
  4. Tryk på 'Opret', og den nye bruger bliver tilføjet til kontoen.

OBS! Hvis din organisation har ledige licenser, vil brugeren automatisk blive tildelt en licens. Har I ikke flere ledige licenser til en ny bruger, skal du kontakte jeres kontaktperson i Lasso X eller skrive til contact@lassox.com. Så er vi klar til at hjælpe.

Slet bruger

OBS! Du skal være administrator i Lasso for at udføre nedenstående.

Slet en bruger, hvis denne ikke længere skal have adgang til Lasso. Bemærk at alle ikke-delte lister og overvågninger, som brugeren har oprettet, vil blive slettet. Du behøver ikke at slette en bruger, hvis du blot vil frigøre en licens til en anden bruger. I stedet kan du deaktivere brugeren med hjælp fra guiden her.

For at slette en bruger, skal du fra 'Kontoindstillinger' vælge fanen 'Brugere og licenser' øverst på siden. Herfra skal du:

1. Finde den bruger, som du ønsker at fjerne
  2. Til højre for brugerens oplysninger finder du rullemenuen 'Handlinger', som du skal vælge.
  3. Her klikker du på ‘Fjern’ og derefter ‘bekræft’ i boksen