Når du i Lasso har oprettet en liste med firmaer, der er relevante for dig i dig arbejde, kan du vælge at eksportere listen til Excel for at arbejde videre, eller fordi du ønsker at dele den med en, der ikke har adgang til Lasso.

Du kan eksportere firmaer fra en liste ved at:

1. Trykke på den ønskede liste i den grå bar i venstre side af skærmen. Er den grå bar til venstre ikke synlig, får du den frem ved at trykke på de tre streger øverst i venstre hjørne
  2. Når du er inde på din liste, trykker du ‘Eksporter’ øverst i højre side
  3. Vælg den data, der skal eksporteres
  4. Klik ‘Bekræft’ for at starte eksporten

Når listen er færdigeksporteret, vil du modtage en mail om dette, og du vil få en notifikation på globussen i øverste højre hjørne af din Lasso-løsning. Begge steder vil du kunne downloade listen som en Excel-fil.