Integrer dit CRM-system eller din dialer med Lasso, så behøver du aldrig igen tænke på at opdatere dine data. Det klarer Lasso for dig!

Du kan med integrationen sende firmaer fra Lasso direkte over i dit system. Lasso overvåger CVR og andre offentlige registre i realtid og sender også ændringer direkte ud i dit CRM-system eller din dialer, når de sker.

Du vælger, hvilke felter der skal opdateres

Du vælger selv, hvilke felter i Lasso der skal "mappes" med felterne i dit system, samt hvornår disse felter skal opdateres. Det kan f.eks. være, at du vil have et felt opdateret med 'Antal ansatte', hver gang dette tal ændrer sig (dette indberettes én gang om måneden for alle virksomheder med lønudbetalinger!).

Lasso sørger automatisk for at opdatere din data, så snart ændringen bliver registreret; eksempelvis adresseskiftet i CVR eller et firmas tilkøb af et telefonnummer hos et teleselskab. Du kan mappe over 60 forskellige felter fra Lasso, hvilket du gør i opsætningen for din integration, som du finder under Kontoindstillinger > Integrationer.

Du vælger, hvornår felter skal opdateres

Du styrer, hvilke hændelser der udløser en opdatering fra Overvågning i Lasso. Her er der automatisk oprettet en overvågning med navnet på dit system, da du Integrerede det med Lasso

1. Rediger overvågningen ved at trykke på 'Handlinger' ud for overvågningen, og herefter på 'Rediger'
  2. I toppen af dialogboksen, der åbner, kan du vælge, hvilke hændelser der skal udløse en opdatering. Se de hændelser, du kan overvåge
  3. Vælg dem, du ønsker, og tryk Gem.