Obs! For at bruge denne funktionalitet skal du have forbundet Lasso med dit CRM-system eller din dialer, og du skal have oprettet en relevant målgruppesøgning.

Med Lasso kan du fremsøge relevante firmaer med 'Målgruppesøgning' og sende dem direkte til dit CRM-system eller din dialer. Magien opstår dog først, når du ved at overvåge din målgruppesøgning automatisk får sendt nye firmaer, der matcher din målgruppesøgning, til dit system. Det hele foregår i realtid, og mulighederne er mange:

• Opret firma i dit CRM-system, når det flytter til dit lokalområde eller skifter til en specifik branchekode
  • Opret firma i dit CRM system, når det udgiver et regnskab med vækst
  • Opret firma i dit CRM system, når det stiger i månedligt antal ansatte

Det tager kun et øjeblik at opsætte, som forklaret nedenfor:

1. Gå til Overvågningsmodulet
  2. Opret eller vælg en overvågning, der overvåger din målgruppesøgning
  3. Ud for den valgte overvågning klikker du på 'Handlinger' efterfulgt af 'Rediger'
  4. I vinduet, der åbner, klikker du på 'Tilføj eksport til eksternt system'
  5. Under 'Vælg hændelse' skal du vælge 'Tilføjet til overvågning'
  6. Under 'Vælg eksternt system' skal du vælge dit system (eksempelvis Pipedrive) og indstille, hvordan du ønsker, at firmaer skal oprettes
  7. Derefter skal du blot gemme overvågningen, og du er nu i mål

Du kan også vælge at sende dig selv eller en kollega en e-mail, når en hændelse sker, hvis det giver mening for jer.

Sådan! Nu får du automatisk oprettet relevante firmaer i dit CRM system uden at løfte en finger.